Aanmelden

Voor een behandeling bij Emergis heb je altijd een verwijzing nodig van je huisarts of specialist. Hoe je een afspraak kan maken en andere praktische informatie vind je hier.

Woon je buiten Zeeland dan kun jij je direct aanmelden bij Emergis, eetstoornissen 0113 26 77 66 of e-mail eetstoornissen@emergis.nl. Voor aanmeldingen uit het buitenland: vraag eerst aan je zorgverzekeraar wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn. Je zal te allen tijde eerst een vrijstelling van je zorgverzekeraar moeten aanvragen.

Opt-outregeling
Als je jonger bent dan 18 jaar, betaalt de gemeente waarin jij woont jouw behandeling. Wij sturen een factuur naar de gemeente zodat zij ons kunnen betalen. Op de factuur staat allerlei informatie. Ook de diagnose die bij jou is gesteld. De gemeente mag deze informatie alleen gebruiken om te betalen. Nergens anders voor. Als je niet wilt dat jouw diagnose vermeld wordt op de factuur dan kun je dat aangeven door het formulier Privacyverklaring Jeugd ggz Eetstoornissen in te vullen en op te sturen naar Emergis, kinder- en jeugdpsychiatrie, secretariaat, Postbus 253, 4460 AR Goes. Meer informatie over de opt-outregeling vind je hier. Heb je een vraag? Kijk of deze bij de Veel gestelde vragen staat.

Contactgegevens
Abbekindersezandweg 2
4462 RB Kloetinge
Telefoon: 0113 26 77 66
Fax: 0113 26 70 60

Manager specialistisch klinische behandeling: Mw. M. Vlot-van As
Zorgprogrammacoördinator eetstoornissen: Mw. L. Moerland-Schut
Teamleider: Mw. L. Adrianow

Printversie van deze paginaPrint