U bent in behandeling bij Emergis

Emergis heeft een breed hulpaanbod voor mensen met psychische problemen of een verslaving: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Samen kijken we welke hulp u wilt en nodig hebt. U wordt zo veel mogelijk ambulant behandeld.

Met uw behandelaar heeft u regelmatig een gesprek over uw behandeling. In die gesprekken kijkt u hoe uw behandeling verloopt. U kijkt of uw problemen minder of anders zijn geworden. Of welke dingen u nog wilt veranderen. Als het nodig is, past de behandelaar de afspraken en het behandelplan aan.

Wat u meer moet weten over uw behandeling vindt u in dit gedeelte van de website.

 

De GGD monitort de gevolgen van de sluiting van de PAAZ afdelingen ZorgSaam en ADRZ, en de verplaatsing daarvan naar Emergis Kloetinge. Hiertoe is er tijdens een stakeholders bijeenkomst een aantal parameters vastgesteld. Eén van die parameters is het vragen naar de ervaringen van de familieleden van cliënten en naar ervaringen van de cliënten zelf. Deze ervaringen willen we graag via een korte vragenlijst van u vernemen. U heeft vier weken de tijd om de vragenlijst in te vullen. Het is de bedoeling dat u de vragenlijst in één keer invult. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

 

 

Printversie van deze paginaPrint