Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers vullen de beroepsmatige zorg van onze professionals aan door ondersteunende begeleiding. Met als doel de leefsituatie van onze cliënten te verhogen. Bij Emergis zijn zo’n honderd vrijwilligers actief. Ze werken op verschillende locaties, verspreid over de hele provincie.

U kunt rekenen op goede ondersteuning. U wordt door Emergis goed verzekerd tegen ongevallen en aansprakelijkheid. Ook ontvangt u een reiskostenvergoeding.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem contact op met Miranda Courtin via het telefoonnummer 0113 26 73 85 of stuur dan een mail naar vrijwilligerswerk@emergis.nl.

Vacature fietsvrijwilliger in Kloetinge

Voor onze duofiets zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fietsvrijwilliger, die het leuk vindt om wekelijks een rondje met een cliënt te gaan fietsen. Het betreft een elektrisch ondersteunde fiets.

Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt een cliënt meenemen naar de stad voor een boodschap of u kunt zomaar een rondje door Kloetinge fietsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Dieleman, activiteitenbegeleidster afdeling ouderenpsychiatrie, c.dieleman@emergis.nl.

Printversie van deze paginaPrint