Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers vullen de beroepsmatige zorg van onze professionals aan door ondersteunende begeleiding. Met als doel de leefsituatie van onze cliënten te verhogen. Bij Emergis zijn zo’n honderd vrijwilligers actief. Ze werken op verschillende locaties, verspreid over de hele provincie.

U kunt rekenen op goede ondersteuning. U wordt door Emergis goed verzekerd tegen ongevallen en aansprakelijkheid. Ook ontvangt u een reiskostenvergoeding.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem contact op met Miranda Courtin via het telefoonnummer 0113 26 73 85 of stuur dan een mail naar vrijwilligerswerk@emergis.nl.

Meer informatie over bezoekvrijwilligers leest u in de folder Vrijwilliger bij de dienst geestelijke verzorging

Vacature vrijwilliger gastvrouw/gastheer in Kloetinge

Klik op deze link om de openstaande vacature voor gastvrouw/gastheer op de hoofdlocatie van Emergis in Kloetinge te bekijken.

Vacature vrijwilliger sociaal pension Hulst, Middelburg of Goes

Vindt u het leuk om te ondersteunen bij vrijwilligersactiviteiten? Bent u een enthousiaste vrijwilliger die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt? Klik op deze link om de openstaande vacature van vrijwilliger bij het sociaal pension te bekijken.

Vacature vrijwilliger BW Jasmijnstraat in Goes

Wilt u graag iets betekenen voor uw medemens? Wilt u uw vrije tijd zinvol benutten en kookt u graag? Bekijk dan via deze link de vacature voor vrijwilliger bij de beschermende woonvorm Jasmijnstraat.

Vacature fietsvrijwilliger in Kloetinge

Voor onze duofiets zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fietsvrijwilliger, die het leuk vindt om wekelijks een rondje met een cliënt te gaan fietsen. Het betreft een elektrisch ondersteunde fiets.

Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt een cliënt meenemen naar de stad voor een boodschap of u kunt zomaar een rondje door Kloetinge fietsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Dieleman, activiteitenbegeleidster afdeling ouderenpsychiatrie, c.dieleman@emergis.nl.

Printversie van deze paginaPrint