Hulplijn huiselijk geweld en seksueel misbruik

Ben jij korter dan een week geleden aangerand of verkracht? Heb jij hulp nodig of zit je met vragen? Het Centrum Seksueel Geweld in Zeeland kan je helpen en staat dag en nacht voor je klaar.  Ze zijn 24/7 bereikbaar via 0800 01 88. Bellen met hen is gratis. Het Centrum Seksueel Geweld in Zeeland is een samenwerkingsverband tussen ZorgSaam Ziekenhuis, Medisch Centrum Adrz+, Politie Zeeland/West-Brabant en Emergis.

Verbreek de stilte
Voor alle slachtoffers van seksueel misbruik of fysiek en psychisch geweld is er een centraal meldpunt. Het is gevestigd bij Slachtofferhulp Nederland en bereikbaar via 0900 99 99 001 of http://www.verbreekdestilte.nl. Het is nummer is vooral bedoeld voor mensen die niet weten waar ze met hun hulpvraag terecht kunnen en voor mensen die liever niet aankloppen bij regionale steunpunten of vertrouwenspersonen.

Hear my voice
Hear my voice is een landelijke hulplijn waarbij mensen werken die zelf ooit slachtoffer van huiselijk geweld zijn geweest. Hear my voice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur via het gratis nummer 0800 320 00 32.

Printversie van deze paginaPrint