Leerlingen

Als leerling-verpleegkundige of agoog werkt u op verschillende terreinen van de geestelijke gezondheidszorg. Te denken valt aan beschermende woonvormen of klinische afdelingen. Tijdens de opleiding bent u vooral werkzaam in teamverband. Samen met leuke en professionele collega’s biedt u hulp en ondersteuning aan mensen die door psychiatrische problematiek, beperkingen of belemmeringen niet (volledig) zelfstandig kunnen functioneren en met hun problematiek moeten leren omgaan. Als persoonlijk begeleider levert u een bijdrage aan het behandelplan van cliënten en stelt u verpleegplannen op.
Elk schooljaar zoeken wij leerlingen verpleegkunde mbo en hbo en leerlingen social work (afstudeerrichting SPH/GGZ-agoog).

  • Voor mbo verpleegkunde komt u in aanmerking indien u in het bezit bent van een mavo- of vmbo-t-diploma en met positief resultaat deelnemend aan het 2e of 3e jaar van de BOL-variant van de opleiding aan het Scalda of Hoornbeeck College.
  • Voor de hbo verpleegkundige komt u in aanmerking indien u in het bezit bent van een  havo-diploma en met positief resultaat deelnemend aan het 2e of 3e jaar van de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 aan de Hogeschool Zeeland.
  • Voor social work komt u in aanmerking indien u in het bezit bent van een havo-diploma en met positief resulaat deelnemend aan het 2e of 3e jaar van de opleiding tot social worker aan de Hogeschool Zeeland.

Wij betalen uw opleiding en bieden u goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-ggz. De opleidingen zijn een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het Scalda/Vitalis of Hogeschool Zeeland/Avans Hogeschool en Emergis.

Solliciteren

U kunt alleen solliciteren naar aanleiding van een vacature. Deze vindt u in februari bij de vacatures op deze website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met opleiding@emergis.nl.

We hechten veel waarde aan het bieden van kwaliteit en vragen altijd feedback op de door ons gegeven scholing. Zijn er zaken die niet voldoen aan verwachtingen of behoeften dan horen we dat ook graag. Klachten worden behandeld volgens deze procedure.

Printversie van deze paginaPrint