Online zelfhulp

Voor enkele veelvoorkomende klachten biedt Emergis online zelfhulp. De trainingen kunnen helpen uw klachten te verminderen en soms is het zelfs mogelijk uw klachten volledig onder controle te krijgen! Online zelfhulp kan u ondersteuning bieden maar kan echter nooit de behandeling door uw huisarts, uw psycholoog of een andere specialist vervangen.

Om voordeel te hebben van een online zelfhulptraining is het erg belangrijk dat u voldoende tijd en aandacht aan de training besteedt en deze helemaal afrondt.

Hier vindt u een opsomming van alle beschikbare trainingen. Als u wilt deelnemen, kunt u heel gemakkelijk een account aanmaken. De online zelfhulptrainingen zijn voor iedereen gratis en anoniem beschikbaar.

Betrokken omgeving
Als naaste van iemand met psychische klachten wordt er veel van u gevraagd. In deze training krijgt u tips en trucs om anders om te gaan met de situatie van uw naaste en uzelf. Zo leert u om meer balans aan te brengen in de zorg voor de ander en de zorg voor uzelf.

Blij alcoholvrij
Leer om controle te krijgen over uw alcoholgebruik en geniet voortaan echt met mate.

 

 

 

Lekker slapen
Leer hoe je je nachtrust kunt verbeteren en word voortaan uitgerust en uitgeslapen wakker.

 

 

 

Pak je somberheid aan
Laat uw sombere gevoelens achter u en voel je beter!

 

 

 


Minder piekeren

Piekert u veel? U kunt er iets aan doen! In de training Minder piekeren leert u hoe u uw gepieker onder controle kunt krijgen.

 

 

Ga direct naar de online zelfhulptrainingen.

Printversie van deze paginaPrint