Vacature psychiater

Emergis staat voor een breed aanbod op het gebied van psychiatrie, verslavingszorg, werk en dagbesteding, maatschappelijke opvang en forensische zorg in Zeeland. Op tal van plaatsen behandelen en begeleiden we mensen, ongeacht hun leeftijd, geschiedenis, geaardheid, geloofsovertuiging of complexiteit van problematiek. Dat heeft ons een unieke positie in de Zeeuwse ggz bezorgd. Met regelmaat hebben we vacatures voor psychiaters die zich willen verbinden aan Emergis of die op interim basis bij ons willen werken.

Samen sterk, sterker samen

Mensen willen vaak zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren en graag een zinvol leven leiden. Ook als ze korte of langere tijd professionele zorg nodig hebben. Daarom richt Emergis zich er in alle gevallen op behandeling en begeleiding ondersteunend te laten zijn aan herstel. De cliënt is expert waar het gaat om zijn eigen leven en neemt zoveel als mogelijk regie in zijn behandeling. Passende zorg, korte wachttijden, vlotte doorstroom, continuïteit, toegankelijkheid en duidelijke informatie horen daarbij. Meer informatie over dit onderwerp vind je in onze zorgvisie.

Wat ga jij doen als psychiater?

Samen met de cliënt, familie en andere belangrijke samenwerkingspartners ga je op zoek naar de best passende behandeling. Je geeft zelf uitvoering aan behandelingen en je geeft als hoofdbehandelaar sturing aan de behandelingen binnen een multidisciplinair team. Wij vragen bevlogenheid, betrokkenheid, flexibiliteit en zakelijkheid van je. Verder is een optimale inzet voor goede behandelrelaties vanzelfsprekend.

Jouw voordeel

  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden en de kans om kennis te maken met verschillende specialismen
  • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken
  • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg
  • Ams-regeling ggz is van toepassing
  • Vaste vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst
  • Een eenmalige vestigingspremie van maximaal € 20.000
  • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren
  • Een dag per week op onze kosten werken aan wetenschappelijk onderzoek

Wonen en werken in Zeeland

De meeste zonuren van Nederland, uitstekende restaurants, uitgebreide faciliteiten voor sport, recreatie, kunst en cultuur, ruime en betaalbare huizen, goede scholen, Zeeland heeft het. Om nog maar te zwijgen van de ruimte, de rust, en de monumentale stadjes en pittoreske dorpjes. En wilt u toch naar een grote stad, dan bent u binnen een uur in Rotterdam, Breda, Gent of Antwerpen. Een passende werkkring voor uw partner? Daar bemiddelen we graag bij.

Informatie en sollicitatie

Neem voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie contact op met Ralph Gillissen, directeur behandelzaken Emergis, via 0113 26 75 70 of gillissen@emergis.nl.

Of bekijk de gefilmde ervaringen van je toekomstige collega’s.

Overzicht vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Printversie van deze paginaPrint