Verwenzorgmiddag 2013


Donderdag 14 november 2013 vond de jaarlijkse verwenzorgmiddag plaats, georganiseerd door Psyiënt en Emergis. De feestelijke middag stond in het kader van ‘de Week van de chronisch zieken’. Dit jaar werd het gehouden in dorpshuis ‘Ons Dorpsleven’ te ’s-Gravenpolder.

Om 14.00 uur ging de middag van start met een welkomstwoord van Adri Walhout, directeur Psyiënt, en Lucy Segaar, voorzitter verwenzorg Emergis. Rick Mentjox van de raad van bestuur was met een videoboodschap digitaal van de partij. Hij sprak over het belang van aandacht voor de cliënt. Een vrolijk en afwisselend programma volgde. Er werd gezongen onder begeleiding van een gitaar en dwarsfluit. De vervulde wensen van vorig jaar werden besproken en er was gelegenheid om opnieuw een wens in te dienen. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie en een stukje kersenvlaai, het symbool van verwenzorg.

Na de pauze werd de waarderingsprijs uitgereikt. Deze ging dit jaar uit naar de Zeeuwse Gronden. Clavis bemachtigde de aanmoedigingsprijs. De woningcorporatie bouwde een woonvorm voor cliënten van Zeeuwse Gronden met een mooie binnentuin. Aan het einde van de middag was er gelegenheid voor een drankje. Alle gasten gingen met een verwentasje naar huis, met dank aan de raad van bestuur en Psyiënt. Dankzij financiële steun van de raad van bestuur en het Klaverblad worden de ingediende wensen in het voorjaar van 2014 vervuld.

Printversie van deze paginaPrint