Speeddates #meedenkenmetemergis nu online!


Wat vind jij dat Emergis zou moeten behouden, versterken en weggooien? Jouw kijk op Emergis, op jouw werk, het aanbod, gedrag, de locaties en alles wat jij nog meer van belang vindt, helpt ons vorm te geven aan de strategische koers voor 2022-2024: het Emergis van de toekomst.

Graag nodigen we je uit deel te nemen aan een online speeddate met een van onze directeuren of managers van onze diensten. In een gesprek van tien minuten horen zij graag wat jij écht belangrijk vindt! Vanwege de strengere coronamaatregelen zijn de speeddates nu online! Heb je je al opgegeven dan ontvang je binnenkort van ons een link met een code.

  • 25 november van 09.00 tot 12.30 uur
  • 29 november van 08.30 tot 12.00 uur
  • 2 december van 08.30 tot 12.00 uur

Je kunt je hier aanmelden en een datum en tijd kiezen. De speeddates in Tholen, Zierikzee en Oostburg komen te vervallen en zijn nu ook online. Ook voor deze speeddates is het nu nodig je aan te melden.

Komt het niet uit om deel te nemen aan een speeddate? Deel dan jouw gedachten met ons door het kaartje in te vullen dat op al onze locaties voor je klaar ligt of stuur een mail naar meedenken@emergis.nl.

Printversie van deze paginaPrint