Informatie en spelregels

Samen met jou hopen we van de Emergis Obstacle Fun Run een groot succes te maken. Wie deelneemt aan de Emergis Obstacle Fun Run, verwacht een leuke en uitdagende run. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de spelregels houdt. Meedoen en teamfun is belangrijker dan winnen!

Aanmelden
Een uur voor de start (tussen 9.00 – 10.00 en tussen 12.00 -13.00) kun je je melden bij de stand van de wedstrijdleiding. Hier krijg je aan de hand van je achternaam een startkaart met daarop je startnummer en definitieve starttijd. Deze startkaart is meteen je stempelkaart voor alle hindernissen en stations. Na een gezamenlijke warming-up kun je van start op de aangegeven starttijd. Bij de finish is het belangrijk dat je je startkaart laat zien aan de mensen van de tijdregistratie.

Start
Er is een startmoment om iets na 10.00 uur en iets na 13.00 uur. Ongeveer iedere 5 minuten start een nieuwe groep. Kort voor iedere ronde worden de nummers omgeroepen die moeten starten.

Op vertoon van je startnummer en een volle stempelkaart kun je een goodybag afhalen bij de crew van Emergis.

Omkleden
Er is geen aparte kleedruimte. Wel kun je gebruikmaken van de toiletten in het restaurant van Emergis. Er is een gratis tassenbewaarservice in Restaurant Van de Kook. Hier bevindt zich ook de EHBO en de algemene crew.

De Run
Tijdens de run is het deelnemers toegestaan elkaar over de obstakels en hindernissen te helpen. Is het (te) druk bij een hindernis of sla je deze liever over? Er is altijd een alternatieve opdracht. Het parcours is afgezet middels een parcours aanduiding. Er staan langs de route begeleiders en stationregelaars. Je bent verplicht om hun aanwijzingen op te volgen.

Eigen risico en verzekering
Deelname aan Emergis Obstacle Fun Run is voor eigen risico. Mocht je letsel of schade oplopen door deelname, dan is Emergis of de uitvoerende partijen hiervoor niet aansprakelijk. (Zie algemene voorwaarden).

Deelnemers dienen zich te realiseren dat deelname aan de Emergis Obstacle Fun Run een bepaalde mate van lichamelijke inspanning met zich meebrengt. De Fun Run vindt zoveel mogelijk buiten in de open lucht plaats waarbij je de nodige (opgezette en natuurlijke) obstakels tegenkomt. Realiseer je dat dit veiligheidsrisico’s met zich meebrengt, waarvoor je extra alert dient te zijn. De instructies van de station begeleiders zullen jou en je team hier uiteraard bij helpen!

Algemene voorwaarden
Op de overeenkomst tot deelname aan de Emergis Obstacle Fun Run zijn de ‘Algemene Voorwaarden’  van toepassing. Daarin vind je meer informatie over je rechten en je plichten.

Privacy
Via onze website worden persoonsgegevens verwerkt door Emergis. Ook worden er tijdens het evenement (foto- en video) opnames gemaakt. Omdat wij veel waarde hechten aan jouw privacy worden jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige manier verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Emergis zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. In de Algemene Voorwaarden leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, met welk doel wij dit doen en met wie deze gedeeld kunnen worden.

Printversie van deze paginaPrint