Laat je drugs testen

  • Veilig gebruik van drugs bestaat niet!
  • Er is altijd een risico aan drugsgebruik.
  • Wil je geen risico lopen, dan moet je niet gebruiken.
  • Wil je toch gebruiken, informeer jezelf ALTIJD over de risico’s en werking van de drugs die je zou willen proberen.

Testlocatie in Zeeland

In Nederland hebben we DIMS (Drugs Informatie en Monitoring Systeem); de zogenoemde testlocaties waar jij je drugs kan laten testen. Zo kom je erachter wat de samenstelling van je drugs is en welke risico’s je hierbij loopt.

Vanwege de coronapandemie zijn er meer risico’s verbonden aan het gebruiken van drugs dan normaal. Wil je alsnog op korte termijn drugs gaan gebruiken? Laat dan je drugs testen door telefonisch een afspraak te maken met het nummer 06-50035668. Testservice Goes is 23 december en 30 december gesloten! 6 januari zijn we weer open.
Elke donderdag kun je tussen 10.00 uur en 13.00 uur een afspraak maken voor diezelfde avond (tussen 18.00 uur en 20.00 uur). In verband met de lockdown en de geldende RIVM richtlijnen is binnenlopen zonder afspraak nu niet mogelijk!

We vragen geen naam of legitimatie aan je. Als je pil, poeder of andersoortige drug naar het lab is gegaan voor analyse, krijg je een samplenummer mee, waarmee je een week later je uitslag op kunt vragen. Dit is dus niet gekoppeld aan een naam of telefoonnummer.

Kijk voor meer informatie op de website van 1nul1.

Printversie van deze paginaPrint