High & Intensive Care


Donderdag 21 september werd officieel de vernieuwde High & Intensive Care (HIC) op de centrale voorziening in Kloetinge geopend tijdens het drukbezochte symposium ‘All you need is…’.  A.s dinsdag verhuizen de patiënten naar hun nieuwe onderkomen; van Reilofplein 5 naar Oostmolenweg 99.

De HIC biedt acute en hoog intensieve zorg voor mensen bij wie veiligheid en bescherming in eerste instantie de hoogste prioriteit heeft. Er is ruimte voor 23 patiënten en de HIC bestaat uit twee high care afdelingen, een intensive care (voor drie patiënten) en twee extra beveiligde kamers.

Omroep Zeeland maakte een item dat vandaag op de radio te beluisteren is en vanavond op de televisie te zien is. Op hun website is al een voorproefje te bekijken.

 

 

 

 

 

 

De HIC voldoet aan de nieuwste bouweisen en, in vergelijking met het voormalige gebouw, is er meer ruimte en licht van buiten, heeft elke patiëntenkamer een eigen badkamer en zijn er meerdere sfeervolle huiskamers. Ook is er een familliekamer en kunnen familieleden – als de patiënt dat goed vindt en het de behandeling ten goede komt – blijven slapen.

Printversie van deze paginaPrint