Emergis op voorjaarscongres NVvP


Van 3 tot en met 5 april 2019 is Emergis weer te vinden op het congres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. In het MECC in Maastricht worden zo’n 2.500 psychiaters verwacht die lezingen, presentaties en referaten volgen. In de expositiehal presenteren uitgeverijen, farmaceuten en ggz-instellingen zich. Zo ook Emergis! Met de slogan ‘Een baan die boeit!’ zetten we ons in om bezoekers te verleiden tot wonen in Zeeland en werken als psychiater bij Emergis.

Zeeland Marker
Dit jaar hebben we iets unieks in onze stand. De kaart van Zeeland op groot formaat met AR (Augmented Reality) omgeving. Op deze manier kunnen we alle mogelijkheden in Zeeland op het gebied van leven en werken digitaal presenteren aan onze standbezoekers. (Met dank aan de Provincie. Kijk ook op www.zeelandlandinzee.nl).


Via onze social media Facebook, LinkedIn en Instagram laten we ook weten dat we aanwezig zijn. Delen mag! Graag zelfs want wie weet zit die ene geweldige psychiater in jouw netwerk (of in het netwerk van jouw netwerk)!

Printversie van deze paginaPrint