Emergis behaalt felbegeerde accreditatie Qualicor!


🎉Geweldig nieuws! Emergis heeft als eerste organisatie voor ggz en welzijn in Nederland de volledige Qualicor* accreditatie behaald! 🏆

In ontspannen sfeer bezochten de auditoren van Qualicor ons in de week van 27 tot en met 31 maart. Ze namen een kijkje bij al onze klinische afdelingen in Kloetinge, gingen langs bij locaties in Terneuzen, Vlissingen, Middelburg en Goes en brachten verschillende cliënten een huisbezoek. De auditoren spraken met meer dan honderd medewerkers en 35 cliënten, bewoners en naasten en vroegen hen waar ze trots op zijn en wat beter kan.

We zijn enorm trots op de complimenten die we hebben ontvangen. De auditoren merkten onze inspanningen op die we doen om , uit te voeren. Ze waardeerden de merkbare inzet op thema’s als Positieve Gezondheid, digitalisering en samenwerken met anderen. Ook werd de bevlogenheid van onze medewerkers en hun inzet voor het werk en de doelgroep geprezen.

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit geweldige resultaat. We blijven ons inzetten om ons werk verder te verbeteren en te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met elkaar en samen met cliënten, bewoners, naasten en andere belangrijke partners gaan we voor een mentaal gezond Zeeland én het toegankelijk houden van de Zeeuwse mentale gezondheidszorg. ❤️

*Qualicor kijkt via een assessment naar de integrale kwaliteit van een zorginstelling door gebruik te maken van het hele spectrum van hun internationale normenkader. Vier vragen staan steeds centraal: Heeft de organisatie de risico’s in beeld? Hoe is de veiligheid geborgd? Zijn de werkwijzen praktisch en uitvoerbaar? En hoe leert men binnen de organisatie?

Printversie van deze paginaPrint