ÉÉN is TOPGGz!


Op donderdag 23 september is het TOPGGz-keurmerk uitgereikt aan het Eetstoornissen Experts Netwerk (ÉÉN), een samenwerking van Emergis, Youz en PsyQ. Een idee hoe zorg voor patiënten met een eetstoornis beter kan, heeft uiteindelijk geleid tot een TOPGGz-keurmerk. De behandelafdelingen eetstoornissen van Youz, Emergis en PsyQ werken met ÉÉN samen in één zorgprogramma eetstoornissen voor alle leeftijden. De zorg aan patiënten met een eetstoornis gaat naadloos door, ongeacht leeftijd of behandelende organisatie.

‘ÉÉN heeft iets geweldigs en bijzonders neergezet. Het is de 50ste afdeling met een TOPGGz-keurmerk. Voor het eerst is hiermee bovendien een netwerk gecertificeerd waarin meerdere ggz-instellingen samenwerken. Met het keurmerk voor ÉÉN geven jullie cliënten de garantie dat ze ergens terecht kunnen waar aantoonbaar hoogspecialistische zorg geboden wordt.” zei Ellen Mogendorff, directeur van de Stichting Topklinische GGz, bij de overhandiging van het certificaat.

Trotse collega’s keken vanuit hun eigen locaties via een livestreamverbinding naar de uitreiking en namen ook de felicitaties in ontvangst. Heb jij de uitreiking gemist, of wil je nog eens terugkijken? Dat kan!

É

Printversie van deze paginaPrint