Over Harmen Sterk

Harmen is als orthopedagoog-generalist werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs. Naast orthopedagogiek heeft hij economie en management gestudeerd. Na zijn opleiding heeft hij bij verschillende instellingen gewerkt en zich verder gespecialiseerd in met name de ondersteuning van mensen met zeer complex gedrag. Hij heeft ten behoeve van deze doelgroep onder andere meegewerkt aan het opzetten en ontwikkelen van innovatieve woon- en dagbestedingslocaties, behandelingen en zorgprogramma’s.
Daarnaast is hij een inspiratiebron op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties met als doel mensen niet alleen mét elkaar, maar ook vóór elkaar te laten werken, om zo tot een prettiger werkklimaat en betere resultaten te komen. Dit doet hij met enthousiasme en bevlogenheid vanuit het motto ‘anders kijken, anders denken, anders doen’ en vanuit de overtuiging dat de kwaliteit van zorg, diensten of producten wordt bepaald door de kwaliteit van de onderlinge relaties binnen een organisatie.
Als gedragsdeskundige biedt hij inspiratie-sessies, trainingen en advies zowel op team- als organisatieniveau, waarbij Triple C als visie en orthopedagogisch model de basis vormt voor zijn denken en handelen.

 

Printversie van deze paginaPrint