In Nederland zien we het aantal besmettingen met het coronavirus nog elke dag toenemen en komt de continuïteit van de zorg steeds meer onder druk te staan. Als Emergis willen we onze verantwoordelijkheid nemen, het zekere voor het onzekere nemen en vooral niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. Onze prioriteit ligt bij het beschermen van cliënten, bewoners en collega’s. Dit betekent dat we een aantal voorzorgsmaatregelen nemen. Zo ook met betrekking tot het bijwonen en organiseren van symposia, bijeenkomsten etc.

In lijn met andere zorginstellingen zoals Adrz, ZorgSaam en SVRZ en de Federatie Medisch Specialisten heeft Emergis besloten om door ons georganiseerde en/of gefaciliteerde symposia, bijeenkomsten, vergaderingen met minstens twintig deelnemers tot en met mei 2020 te annuleren. Dit betekent helaas ook dat het Emergisfeest op 3 april in de Lasloods in Vlissingen is geannuleerd.

We gaan het feest zeker verzetten naar een ander moment dit jaar. Zodra we een nieuwe datum hebben vastgelegd, laten we je het weten!

 

 

 

 

 

 

 

Printversie van deze paginaPrint