Wetenschappelijk onderzoek in de psychiatrie


Emergis vindt het van groot belang dat medewerkers ruimte krijgen wetenschappelijk onderzoek te doen. Wetenschappelijk onderzoek leidt tot een verhoging van kennis, het geeft aanleiding tot het ontwikkelen van nieuwe methodologieën en kan leiden tot het oplossen van complexe problemen. De kwaliteit van zorg krijgt een impuls en het is leuk! Wetenschappelijk onderzoek biedt medewerkers mooie kansen en perspectief in hun loopbaan.

In het symposium ‘Wetenschappelijk onderzoek in de psychiatrie’ op donderdag 19 april gaan we niet alleen in op het belang van wetenschappelijk onderzoek, ook laten we zien wat er al aan wetenschappelijk onderzoek in de zorg voor mensen met eetstoornissen bij Emergis wordt gedaan. Ten slotte kijken we letterlijk over de grens: een doctor en een professor van University of Central Lancashire geven onder meer inzicht in diverse manieren van promoveren.

Het symposium is van 13.00 tot 17.00 uur en is interessant voor psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en managers. Je bent van harte welkom in de theaterzaal van Emergis, Oostmolenweg 101 in Kloetinge! Klik op de afbeelding om het volledige programma te lezen en hier om aan te melden.

Printversie van deze paginaPrint