Verpleegkundig specialist

Gedurende de opleiding (drie jaar) werkt u op minimaal drie verschillende werkervaringsplaatsen binnen Emergis. Een dag per week volgt u lessen te Utrecht (cursorisch).

Tijdens de opleiding bent u werkzaam op verschillende werkervaringsplaatsen in de cliëntenzorg. U verleent passende zorg aan diverse cliëntenpopulaties. U leert de theoretische aspecten van onderzoek en voert zelf een onderzoek uit. Het ontwikkelen van passende bijscholingstrajecten voor collega’s is eveneens onderdeel van de opleiding. Tijdens de opleiding neemt u in grote mate regie over uw eigen leerproces, samen met de erkende opleider. Verpleegkundigen (BIG-geregistreerd), die op hbo-niveau werkzaam zijn en minimaal vier jaar werkervaring hebben opgedaan in de ggz, kunnen solliciteren. U dient te beschikken over doorzettingsvermogen, visie op zorg, ondernemingsgeest, en ambitie voor het verlenen van passende zorg aan cliënten met complexe hulpvragen. U heeft goede schriftelijke vaardigheden en affiniteit met onderzoek en kwaliteit. Dit alles uit zich in bovengemiddeld functioneren op de laatste werkplek.

Het betreft een functie voor 36 uur per week, eventueel is een variant van 32 uur per week bespreekbaar. De functie is ingeschaald volgens fwg-groep 55 en we bieden u goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao-ggz. De opleiding start steeds in januari.

Voor meer bijzonderheden kunt u contact opnemen met Paul Metske, V-opleider, telefoon 06 13 79 13 57 of 0113 26 92 12. E-mail metske@emergis.nl.  Uitgebreide informatie over de opleiding is te vinden op http://www.ggzvs.nl/.

We hechten veel waarde aan het bieden van kwaliteit en vragen altijd feedback op de door ons gegeven scholing. Zijn er zaken die niet voldoen aan verwachtingen of behoeften dan horen we dat ook graag. Klachten worden behandeld volgens deze procedure.

Printversie van deze paginaPrint