Leerlingen

Als leerling-verpleegkundige of agoog werkt u op verschillende terreinen van de geestelijke gezondheidszorg. Te denken valt aan beschermende woonvormen of klinische afdelingen. Tijdens de opleiding bent u vooral werkzaam in teamverband. Samen met leuke en professionele collega’s biedt u hulp en ondersteuning aan mensen die door psychiatrische problematiek, beperkingen of belemmeringen niet (volledig) zelfstandig kunnen functioneren en met hun problematiek moeten leren omgaan. Als persoonlijk begeleider levert u een bijdrage aan het behandelplan van cliënten en stelt u verpleegplannen op.
Elk schooljaar zoeken wij leerlingen verpleegkunde mbo en hbo en leerlingen social work (afstudeerrichting SPH/GGZ-agoog).

  • Voor mbo verpleegkunde komt u in aanmerking indien u in het bezit bent van een mavo- of vmbo-t-diploma en met positief resultaat deelnemend aan het 2e of 3e jaar van de BOL-variant van de opleiding aan het Scalda of Hoornbeeck College.
  • Voor de hbo verpleegkundige komt u in aanmerking indien u in het bezit bent van een  havo-diploma en met positief resultaat deelnemend aan het 2e of 3e jaar van de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 aan de Hogeschool Zeeland.
  • Voor social work komt u in aanmerking indien u in het bezit bent van een havo-diploma en met positief resulaat deelnemend aan het 2e of 3e jaar van de opleiding tot social worker aan de Hogeschool Zeeland.

Wij betalen uw opleiding en bieden u goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-ggz. De opleidingen zijn een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het Scalda/Vitalis of Hogeschool Zeeland/Avans Hogeschool en Emergis.

Solliciteren

U kunt alleen solliciteren naar aanleiding van een vacature. Deze vindt u in februari bij de vacatures op deze website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met opleiding@emergis.nl.

Printversie van deze paginaPrint