Maak kennis met Jolanda, senior ervaringswerker bij Emergis

Hoewel het een vrij nieuwe beroepsgroep is, zijn de ervaringswerkers steeds meer in opkomst binnen de psychiatrie. De ervaringswerker zet zijn of haar eigen ervaring in voor het herstel van de ander. En kijkt juist naar wat iemand nog wél kan en welke talenten en vaardigheden iemand had voordat hij of zij ziek werd. De ervaringswerker weet de vertaling te maken vanuit de cliënt naar het team en vanuit het team naar de cliënt. Een echte bruggenbouwer dus!

Na een loopbaan van meer dan 25 jaar moest Jolanda vanwege lichamelijke klachten haar baan in de horeca vaarwel zeggen. Later bleek dat de lichamelijke klachten onder andere kwamen door onderliggend psychisch lijden. Een scheiding en het verlies van haar dochtertje hadden zijn tol geëist en Jolanda kwam in aanraking met de psychiatrie. “Ik had nooit gedacht dat mij dat kon overkomen en dat ik mijn lichamelijke klachten mede kon koppelen aan een psychische oorzaak was nieuw voor mij. Ik heb veel geleerd in die tijd en die kennis zet ik nu in om anderen te helpen!”

Hoe ziet het werk van Jolanda er nu precies uit? En hoe is het om zelf cliënt geweest te zijn? Waarom zou je moeten kiezen voor een baan in de psychiatrie en welke vooroordelen zijn er, terecht of onterecht? Jolanda vertelt het je graag tijdens de Meet & Greet!

Wanneer?

  • Maandag 22 maart van 16.00 tot 17.00 uur

Waar? 
Online, via GoToMeeting

 

 

 

———————————————————————————————

Deelnemen?
Laat hier je naam en contactgegevens achter en je ontvangt van ons de inlogcode voor de online meet & greet met Jolanda!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Printversie van deze paginaPrint