Eerste hulp bij psychische problemen
Als iemand zich in zijn vinger snijdt of zichzelf verbrandt, dan pak je thuis de EHBO-koffer. Maar wat doe je als een geliefde, een vriend, de buurman, je collega of je leerling een paniekaanval krijgt, zijn bed niet meer uitkomt of steeds somberder wordt?

Maak jij het verschil?
De cursus ‘Eerste hulp bij psychische problemen’ is een internationaal erkende cursus, waarin je leert hoe je eerste hulp kunt bieden aan mensen met (beginnende) psychische problemen of aan mensen die in een crisis verkeren. In de cursus krijg je informatie over psychische aandoeningen en leer je hoe je het gesprek kunt aangaan met iemand die psychische problemen heeft. Ook leer je hoe je kunt handelen wanneer iemand in een crisis verkeert. Na de cursus kun je iemand de helpende hand reiken; je kunt echt het verschil maken voor iemand die zich mogelijk heel eenzaam voelt en die verstrikt is geraakt in de problemen die hij ervaart.

Aanmelden?
Dat kan bij Emergis preventie via 0113 26 71 43 of info@emergispreventie.nl. Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden voor groepscursussen. Een informatief gesprek kan geheel vrijblijvend aangevraagd worden. Meer informatie vind je in onderstaande folders of op www.mhfa.nl.

Folder Mental Health First aid – volwassenen

Folder Mental Health First aid – jeugd

Printversie van deze paginaPrint