Viaduct De Groe dicht in weekend van 12 tot en met 15 mei


Het viaduct De Groe, over de ‘s-Gravenpolderseweg in Goes is afgesloten van vrijdag 12 mei 19.00 uur tot maandag 15 mei 06.00 uur. Tijdens dit weekend is het voor autoverkeer niet mogelijk om onderdoor het viaduct te rijden en wordt een omleidingsroute voorgesteld.

Fietsers kunnen wel onderdoor het viaduct, het fietspad aan de oostzijde blijft open voor fietsers in beide richtingen. Brandweer en politie met zwaailicht kunnen doorrijden, evenals artsen en ambulances. Ook bezoekers van de spoedeisende hulp en hoogzwangere vrouwen die onderweg zijn naar het ziekenhuis mogen doorrijden. Deze voertuigen worden over het westelijke fietspad geleid en worden begeleid door verkeersregelaars.

De werkzaamheden van komend weekend maken deel uit van de aanleg van een verbeterde aansluiting op de A58. Bent u graag op de hoogte van alle actuele informatie over de aansluiting? Download dan de bouwapp op uw mobiele telefoon. U zoekt op A58 aansluiting Goes en klikt op: toevoegen aan favorieten. Zodra er een bericht geplaatst wordt, ontvangt u de informatie via de app.

Printversie van deze paginaPrint