Socialrun #meedoeniswinnen!


Emergis doet van 22 t/m 24 september mee met een team aan de Socialrun, een non-stop estafetteloop voor het goede doel. Voor deze run zijn we nog hard op zoek naar twee of drie sportmasseurs/fysiotherapeuten. Dit hoeven geen medewerkers van Emergis te zijn. Helpt u ons mee zoeken?

Tijdens de Socialrun wordt er 555 kilometer afgelegd in 48 uur door een groot deel van Nederland. Het motto van de run is #meedoeniswinnen! Alle lopers, fietsers, cateraars, chauffeurs, kampbouwers en routecoördinatoren doen mee om openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Met de Socialrun vestigen de teams aandacht op dit doel én halen ze geld op. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Het team van Emergis bestaat uit lopers, fietsers, chauffeurs, cateraars en sportmasseurs/fysiotherapeuten. Op dit moment zijn we nog hard op zoek naar twee of drie sportmasseurs/fysiotherapeuten. Aanmelden kan door te mailen naar vankoetsveld@emergis.nl.

Sponsoring
Het is inmiddels ook mogelijk om het team van Emergis tijdens de Socialrun te sponsoren door middel van kilometerdonatie. We zijn blij met elke donatie! U kunt hier doneren.

Printversie van deze paginaPrint