Rgc voortaan verder als Emergis


Zoals u eerder al van ons hebt gehoord, is de maatschap Regionaal Geestelijk gezondheidscentrum (Rgc) Zeeuws-Vlaanderen per 1 januari 2016 beëindigd. De kliniek van het Rgc is voor een deel naar Kloetinge verhuisd en de ambulante zorg en deeltijd- of dagbehandeling zijn versterkt in Terneuzen gebleven.

Emergis heeft alle medewerkers van het Rgc in dienst genomen en er voor gezorgd dat alle behandelingen gewoon door konden gaan. Nu de maatschap bijna een half jaar geleden is beëindigd, is het tijd voor een laatste stap: per 1 juni vervalt de naam Rgc en gebruiken we voortaan de naam Emergis.

Wat betekent dit voor de cliënten?
De behandeling (ambulant, deeltijd- of dagbehandeling) blijft zoals ze altijd gewend waren. Ze houden hun eigen behandelaar en de behandeling blijft zoals is afgesproken en is vastgelegd in het behandelplan. Ook de locaties van de deeltijd- of dagbehandeling blijven hetzelfde.Verder verandert er weinig. Cliënten krijgen bijvoorbeeld voortaan post van Emergis en de telefoon wordt opgenomen door een medewerker van Emergis. De webiste van het Rgc is offline. Informatie over behandelingen en adressen vindt u vanaf nu op www.emergis.nl.

Printversie van deze paginaPrint