Uitnodiging: Maatschappelijk rendement in Zeeland


Tijden veranderen. De financiering in de zorg verandert en gemeenten zijn met de decentralisaties vanaf 2015 zelf meer verantwoordelijk voor onderdelen van het sociale domein.
2014 wordt een belangrijk jaar. Nog één jaar de tijd om keuzes te maken voor zaken die straks onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning gaan vallen. Juist nu is het tijd om u te vertellen over de meerwaarde, het maatschappelijk rendement van organisaties, projecten en bedrijven in de gezondheidszorg.

Op donderdag 9 januari houdt Emergis een bijeenkomst over maatschappelijk ondernemen en de impact van bedrijven en initiatieven in de sociale en zorgsector. Wij willen u inspireren, stof tot nadenken geven en met elkaar in contact laten komen rondom de zin en onzin van maatschappelijke interventies. Een middag om niet te missen! We nodigen u van harte uit!

Programma

13.45 uur Inloop met koffie en thee

14.00 uur Ontvangst door dagvoorzitters Marjolein Windrich, ervaringswerker en André Merks, hoofd kenniscentrum Emergis

14.15 uur Opening door drs. Ben de Reu, gedeputeerde Provincie Zeeland

14.30 uur Presentatie van het boek Dan ga ik liever op vakantie. Over de zin en onzin van maatschappelijk ondernemen door Peter Scholten, Scholten&Vander Meij

15.00 uur Werkcentrum Gered Gereedschap belicht. Kansen en mogelijkheden voor maatschappelijk rendement vanuit een instellingsbrede invalshoek door Jac van Meer, directeur bedrijfsvoering Emergis

15.30 uur Paneldiscussie met Marjolein Windrich, Ben de Reu, Peter Scholten, Jac van Meer en Carien Borst

16.00 uur Afsluiting met hapje en drankje

De volledige uitnodiging leest u hier. Wilt u er graag bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Printversie van deze paginaPrint