Header

Emergis bestaat dit jaar 20 jaar. Dit jubileum willen we graag samen met jou vieren!

Op zaterdag 18 juni geeft Emergis een groot feest met als thema ‘Emergis kleurt jouw dag!‘. Het wordt een vrolijke en kleurrijke middag, een middag die je niet snel zal vergeten!

We nodigen jou van harte uit op zaterdag 18 juni. Het feest begint om 12.00 uur, duurt tot 16.00 uur en is in de Stenge in Heinkenszand. Voor busvervoer wordt gezorgd. Je kunt bij het aanmelden aangeven of je er gebruik van wilt maken. Later hoor je van ons waar je kunt opstappen. Ook aan mindervaliden is gedacht.

Introducé
Iedereen mag een introducé (één persoon) meenemen. Dat kan een vriend of een vriendin zijn, een familielid, een Emergismedewerker of iemand anders waarbij je je op je gemak voelt.

Programma
Het wordt een erg leuk feest met een heerlijke en uitgebreide lunch, een muziekband en acts zoals een lasershow en een suikerspinnenkraam. De feestzaal is rolstoeltoegankelijk en er is ook een ruimte waar je lekker kunt zitten en waar rustige muziek gedraaid wordt.

Aanmelden
Aanmelden kan je door onderaan deze pagina het aanmeldformulier in te vullen. Graag horen we voor 10 juni a.s. of je bij dit onvergetelijke feest aanwezig kunt zijn.

Dresscode
Het wordt een kleurrijk feest dus kom gekleurd gekleed. Natuurlijk in minstens één van de kleuren van ons jubileumlogo!

Graag tot ziens op zaterdag 18 juni!

Namens bestuur en directie,
Rick Mentjox & Paul de Schipper

Footer

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Printversie van deze paginaPrint