Chocolade voor de Maatschappelijke opvang, machines voor een bakkerij in Tanzania


Twintig Walcherse en Zuid-Bevelandse ondernemers van Business Open de Goese hebben bewoners, kinderen en medewerkers van de maatschappelijke opvang van Emergis heerlijke chocoladeblokken geschonken! De ondernemers waarderen het dat vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld, mensen die om welke reden dan ook dak- of thuisloos zijn geworden en mensen die op meerdere levensgebieden problemen hebben, door Emergis opgevangen en begeleid worden.

Foto Limit Fotografie

De chocoladeblokken zijn gemaakt door Bakker Boer. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de chocolade is bestemd voor de aankoop van machines voor een bakkerij in Tanzania die met steun van Zeeland is opgebouwd. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten!

Adriaan Beirnaert van Progrezz Risicobeheersing en mede-initiatiefnemer Arian van Dijk van Wigman en Van Dijk: “Eens in de twee weken ontbijten wij gezamenlijk bij De Goese golf om op aangename en tegelijkertijd effectieve manier te netwerken. In tijden van corona vinden we het niet verantwoord elkaar live te zien en hebben we een andere invulling aan onze activiteiten gegeven. Zo kwamen we op het idee om een goed doel aan een Zeeuws initiatief waar sociale betrokkenheid centraal staat aan elkaar te koppelen.”

Woonbegeleiders Jet Goedbloed en Edwin van den Ende van het sociaal pension in Goes namen de chocolade namens de Maatschappelijke opvang in ontvangst. Kijk hier voor meer informatie over Business Open de Goese.

Printversie van deze paginaPrint