Psychiaters

Emergis zoekt psychiaters die staan voor kwaliteit. Medisch specialisten die zich willen bezig houden met lichaam en geest en ook oog hebben voor de mens achter de patiënt. Die communicatie en bejegening belangrijk vinden en innovatief willen denken. Die willen samenwerken. En die, samen met hun collega-psychiaters, de zorg voor onze patiënten willen verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Emergis krijgt u alle ruimte. Wij bieden u prima arbeidsvoorwaarden conform de cao ggz. Emergis biedt u bovendien een uitstekende vaste vergoedingsregeling voor uw bereikbaarheidsdiensten.

Baanbemiddeling partner

De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt graag om ook voor uw partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Wonen in Zeeland

De provincie Zeeland is weids en van ongekende schoonheid; waar je prettig kunt wonen, met goede scholen, culturele evenementen, zonder files en volop mogelijkheden voor watersport en andere recreatie. Mocht u heimwee krijgen naar de grote stad dan zijn de Randstad, Antwerpen en Gent dichtbij.

Bekijk onze vacatures. Voor meer informatie of om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over werken bij Emergis kunt u contact opnemen met Werner Bruning, psychiater/directeur, 0113 26 77 34 of bruning@emergis.nl of Fryda Evertse, psychiater/directeur, 0118 68 75 00 of f.evertse@emergis.nl. Een overzicht van onze vacatures vindt u hier.

Printversie van deze paginaPrint